Helgen som gick var Gimli och hans husse Bosse på sitt halvårstest för godkända räddningshundar.
5 hundar var på plats och gjorde testet.
Gimli gjorde det bästa resultatet av de 5 och fick denna bedömning av testledaren:

"Fantastisk arbetsvilja, bra uthållighet, absolut bästa hunden idag".
Vi gratulerar husse Bosse och Gimli som tydligen är ett mycket bra räddninghundsteam.

GRATTIS till G-kullen som idag för 7 år sen såg dagens ljus hos ossSmile

Hejsan! Nu har CCRCA:s  (amerikanska curlyklubben) kalender för 2012 kommit. Ämnet är curlies och fordon. Till min stora glädje är Ripcurl´s Fliza "Decemberflicka" i kalendern. Hennes dotter Ripcurl´s Hexa är också med på en samlingssida.
1 och 2:a oktober var vi på curlyklubbens klubbmästerskap i viltspår och lydnad. Viltspåret är officiell tävling och lydnaden är inofficiell.

Det var en helg tillsammans med trevliga människor och fina och duktiga krullisar. Fliza och hennes syster Ella lyckades bra i både lydnad och viltspår.

21 september startade jag och Fliza på jaktprov i öppenklass. Jag hade redan innan bestämt att det här skulle bli Fliza´s sista start eftersom hon nu är 9 och ett halvt år gammal. Fliza skötte sig bra på stora delar av provet men på vattenarbetet jobbade hon lite för självständigt och vi gick inte till pris.

Lördagen 3 september gjorde jag och Fliza vår första start i brukslydnaden. APELLKLASS SPÅR och blev uppflyttade till LÄGRE KLASS SPÅR.

Idag har Ripcurl's Hercules gjort sitt arbetsprov i Finland och blev därmed finsk utställningschampion FIN UCH.

Stort GRATTIS till Pirkko och Hercules.

Idag, den 6 augusti, gjorde Ripcurl´s Hexa sin första start i apellklass, spår. Det resulterade i slutpoängen 283.5 och uppflyttning till lägre klass, spår. Hon slutade också som klassens bästa hund.

Stort GRATTIS till Kajsa och Hexa. 

Idag. den 3 juli, har Fliza och jag tävlat i lydnadsklass ett. Resultatet blev ett förstapris och bästa hund i klassen. Det är det tredje förstapriset i klassen och vi har därmed erövrat ett LP 1. 

Ripcurl´s önskar alla en trevlig midsommarSmile