Nyhetsarkiv 2008
Kom gärna och besök oss i CURLYKLUBBENS monter på MY DOG utställningen i Göteborg. Vi finns där fr.om. 3 januari t.o.m. 6:e januari.Den 11 december fyller G-kullen 4 år. Ett stort GRATTIS TILL ALLA.

Fliza har varit på utställning i Herning , Danmark. Bedömningen blev Exellent och hon fick också tikcertet. Domaren, danska Jens Martin Hansen gav henne kritiken:

Velbalanseret täve, prima type, feminint hoved med paralelle linjer, korrekt bid, velansatte örer, smuk hals og överlinje, velvinklet for og bag, god krop, effektive bevegelser med gode lange skridt, smuk pels, godt temperament.


Nu har 2 st ur H-kullen höfledsröntgats.  Hexa med höftledsstatus A/A,  Hozz med status B/B.  Artros u.a

Fliza och jag har varit på kurs i jaktapportering på Sparresäters skogsskola i Götene. Det var en mycket lärorik helg. Nu är det bara att fortsätta träna hemma med våra träningskompisar, så vi kan ut och tävla i öppenklass i jakt till våren.19 -20 september,  träff och MH-beskrivning av H-kullen.
Fredagen den 19:e fick de som ville, prova på apportering och lydnadsträning. Kvällen ägnades åt god mat, mycket prat och god dryck. På lördag var det dags för MH. Som ni ser var det ett glatt gäng som kom till  Mellerud. STORT TACK  till er alla och särskilt till de som åkte många mil för att medverka.

Fliza har varit på utställning på Öland, SKK Nationell. 1 CHKL. CK. 1 BTK. BIR. 1 BIG

27 augusti.
Fliza och jag har varit på jaktprov igen och idag tog vi ett 1:a pris i nybörjarklass.


Från Finland kommer bilder på Hercules från hans första andjakt !!

GRATTIS till Anette med Goliat som idag tog sitt sista cert  i Nyköping och blev SU(u)CH. 1 ök, 1ökk, ck, cert, reservcacib, 2 bhkl.
Hercules har varit på sin första  duvjakt !!

2:a augusti
Fliza och jag har varit på jaktprov och vi fick ett 2:a pris i nybörjarklass

Ripcurl´s Fliza har gjort sin debut i lydnadsklass 1 och tagit 2 förstapris, ett måndag 7 juli och ett tisdag 8 juli.

GRATTIS till Goliat och Samba som idag lördag 31 maj varit på utställning. SKK INTERNATIONELL, NORRKÖPING.
RIPCURL´S GOLIAT  1 ök, 1 ökk, Ck, 2 Bhkl, Cert, ReservCacib.
RIPCURL´S GNISTA  1 ök, 1 ökk, Ck, 1 btkl, Cert, Cacib, BIMNkk's utställning i Kristiansand (Norge) 4 mai 08. Domare: John Thirlwell. SU(U)CH Ripcurl's Fliza  1 kv.1 kk.Ck. 1 Btk. Cert .Cacib. Bir. Idag blev Fliza Norsk utställningschampion.


Lördagen 3:a  maj fick RIPCURL´S GNISTA   "SAMBA" 1 pris i lydnadsklass 1 med 181 poäng,  med omdömet "utmärkt förarbete". Jag säger GRATTIS till en duktig hund med en duktig förare.Grattis från oss alla till F-kullen som idag, 1:a maj fyller 6 år.

Utställning SSRK VÄSTRA 5/4 i Uddevalla.
Ripcurl´s Hazel 1:a Jkl, 2:a Jkk.
Ripcurl´s Hexa  1:a Jkl, 3:a Jkk


IDAG 3 APRIL  FYLLER FLIZA OCH TOTTEBARNEN 1 ÅR. STORT GRATTIS FRÅN OSS ALLA!!!Nu är vi äntligen på plats i vårt nya hus, Millan, Fliza och jag. Vi trivs jättebra alla tre och det är alltid kul med nya apporteringsmarker och motionsslingor.

My Dog i Göteborg 6:e januari. Domare: Rainer Vourinen. Ripcurl´s Hercules 1 Jkl. 1 Jkk.

Hercules har också flyttat till sitt nya hem i Finland. Han finns numera hos Johanna och Jarkko Mäkelä, kennel Ryonanmaan