Nyhetsarkiv 2009

GRATTIS till F-kullen som fyller 5 år 11:e december.

Fliza´s valp Hercules, numera boende i Finland, är höftledsröntgad med resultat A/A.

Idag 8 oktober tog Ripcurl´s Fiorella sin tredje etta i öppenklass, viltspår. Därmed blev hon SVENSK VILTSPÅRCHAMPION. GRATTIS Ella med matte Birgitta, bra jobbat!!Fliza har blivit ÅRETS CURLY 2009 och det blev hon på tävlingsresultat från jaktprov, viltspår, lydnad och utställning.

Millan, 11 och ett halvt år, tog sin sista etta i viltspår, lördag 26 september och blev SVENSK VILTSPÅRCHAMPION. Hon blev också tvåa på curlyklubbens mästerskap i viltspår.

Ella (Ripcurl´s Fiorella) tog sin andra etta i viltspår lördag 26 september. GRATTIS till Ella och matte Birgitta.Ripcurl´s Fiorella "Ella" tog idag sin första 1:a i öppenklass viltspår. Stort GRATTIS till Birgitta och Ella, från oss på Gärdesgatan.Idag lördag 12 september gjorde Ripcurl´s Hexa sin debut i nkl på jaktprov och kammade hem ett 3:e pris. Bra jobbat Kajsa och Hexa och ett stort GRATTIS från oss på Gärdesgatan.

Fliza och jag har gjort vår första start i öppenklass på jaktprov, och det slutade med ett 3:e pris.

Hunter alias "Börje" ur H-kullen är röntgad höfter C/C och han är också ögonlyst utan anmärkning.

GRATTIS till  Anette med Ripcurl´s Goliat, som har varit på utställning, SKK Nationell i Nyköping idag söndag 16 augusti. 1 Chkl., ck, 1 Bhkl., BIRRipcurl´s Gimli med husse Bosse, kan numera titulera sig "Godkänd räddningshund". Gimli och Bosse ingår i ett kommunalt samarbete mellan 7 kommuner i Skåne och de kommer att arbeta nationellt. Utbildningen och kraven är desamma som SBK har i sin utbildning för räddningshundar internationellt och de har också utbildats av instruktör inom SBK.

Ett stort  GRATTIS till Bosse med Gimli.

11:e juli blev Fliza: 1:a championklass med ck,1:a bästa tik,  cacib och BIR på SKK Internationell i Tvååker.

Fliza och matte har varit ute och tävlat i öppenklass viltspår. Vår första 1:a fick vi 11 juni i Vänersborg. 4 dagar senare gick vi ett spår i Trollhättan och fick vår andra etta. Idag 30 juni gick vi ett ordinarie  öppenklass prov  och fick vår 3:e etta, och Fliza blev därmed Svensk Viltspårchampion.Idag har Hexa varit på sitt första workingtest. Hon var enda curlyn som deltog, och i konkurrens med 14 andra tävlande i nybörjarklassen, placerade hon sig som sexa. GRATTIS till matte Kajsa och Hexa

Vi GRATULERAR Ripcurl´s Hexa med matte Kajsa som fredagen den 15:e maj tog ett förstapris i lydnadsklass 1 med 167.5 poäng

GRATTIS  till F-kullen som fyller 7 år idag den 1:a maj.Grattis till H-kullen som fyller 2 år den 3:e april.

HAZEL i H-kullen är röntgad,  höfter A/A, armbågar u.a.

Ännu en i H-kullen,  HARRAZ är röntgad. Höfter A/A, artros u.a.

8 januari 09.
Nu är vi hemma igen efter 4 dagar på MY DOG i Göteborg. Det var många som stannade och tittade och var intresserade. Hundarna som var med i montern skötte sig med den äran och gjorde bra reklam för vår ras.